Advertising
Advertising

<p>Looking back from the lobby area toward the street; the sidewalk is just beyond the wall at rear. At right is a bench for the residents; at left are the mailboxes, for which Khanna and Schultz chose a bright orange. The pair worked with <a href="http:/

Photo
Originally appeared in Salaam Mumbai
on July 28, 2010
&lt;p&gt;Looking back from the lobby area toward the street; the sidewalk is just beyond the wall at rear. At right is a bench for the residents; at left are the mailboxes, for which Khanna and Schultz chose a bright orange. The pair worked with &lt;a href=&quot;http:/

Looking back from the lobby area toward the street; the sidewalk is just beyond the wall at rear. At right is a bench for the residents; at left are the mailboxes, for which Khanna and Schultz chose a bright orange. The pair worked with Forethought Design Consultants on the landscaping, which will eventually grow more lush and provide additional privacy. "In this climate, within a year, it will be completely filled in," says Schultz.

Appears in

Advertising