Advertising
Advertising

The original home lacked the space and rooms that the Serra family needed. "The kitchen was not terribly functional," architect Dominique Davison recalls. "They needed more light to get in and a floor plan that would allow an informal eating space that di

Photo
Originally appeared in Serra Residence Renovation
on August 26, 2010
The original home lacked the space and rooms that the Serra family needed. "The kitchen was not terribly functional," architect Dominique Davison recalls. "They needed more light to get in and a floor plan that would allow an informal eating space that di
The original home lacked the space and rooms that the Serra family needed. "The kitchen was not terribly functional," architect Dominique Davison recalls. "They needed more light to get in and a floor plan that would allow an informal eating space that didn't affect the path of circulation."

Appears in

Advertising