Advertising
Advertising

The main living space after a healthy amount of restorative work, both structural and in the furnishings. "There wasn’t enough room to put blue stone flagging down," says Miller. "As an interim solution, we put down slate. We’re not sure how we’re going t

Photo
Originally appeared in Restoring Breuer's House in Garden
on February 20, 2011
The main living space after a healthy amount of restorative work, both structural and in the furnishings. "There wasn’t enough room to put blue stone flagging down," says Miller. "As an interim solution, we put down slate. We’re not sure how we’re going t
The main living space after a healthy amount of restorative work, both structural and in the furnishings. "There wasn’t enough room to put blue stone flagging down," says Miller. "As an interim solution, we put down slate. We’re not sure how we’re going to resolve that—or if we’re ever going to be able to—but at least the floor slate matches the slate on the patio outside.” Photo courtesy of the Rockefeller Brothers Fund.

Appears in

Advertising