Advertising
Advertising

The most rigorous intervention was the internal opening-up of the house by removing two-thirds of the walls and ceilings. This creates one large living and kitchen space that extends to a lounge on the first floor. The protruding storage box (upper left)

Photo
Originally appeared in An Idyllic Swedish Summerhouse
on September 21, 2011
The most rigorous intervention was the internal opening-up of the house by removing two-thirds of the walls and ceilings. This creates one large living and kitchen space that extends to a lounge on the first floor. The protruding storage box (upper left)
The most rigorous intervention was the internal opening-up of the house by removing two-thirds of the walls and ceilings. This creates one large living and kitchen space that extends to a lounge on the first floor. The protruding storage box (upper left) marks the transition to the library corridor and vertically frames the living room. Photo by Thomas Ibsen.

Appears in

Advertising