Advertising
Advertising

The budget for the renovation was tight, but the architects splurged on a few elements, like the glass partition show here. "We concentrated investment in a few space-changing, expensive elements, like the glass walls we placed to divide spaces and bring

Photo
Originally appeared in Casa H, Brussels
on May 3, 2012
The budget for the renovation was tight, but the architects splurged on a few elements, like the glass partition show here. "We concentrated investment in a few space-changing, expensive elements, like the glass walls we placed to divide spaces and bring
The budget for the renovation was tight, but the architects splurged on a few elements, like the glass partition show here. "We concentrated investment in a few space-changing, expensive elements, like the glass walls we placed to divide spaces and bring the light in. We kept the budget low on almost everything else," says architect Matteo Colombo. "This is generally our philosophy: to concentrate resources in elements that make the project special, and keep the rest simple and affordable."

Appears in

Advertising