Advertising
Advertising

Because the original kitchen had been removed, Alexandra made the decision to widen the gallery-style room by ten inches. Floor-to-ceiling glass makes for ample natural light in the eating area, while the Vitra wall tiles provide a contemporary touch.

Photo
Originally appeared in Mies van der Rohe, Lafayette Park
on January 14, 2009
Because the original kitchen had been removed, Alexandra made the decision to widen the gallery-style room by ten inches. Floor-to-ceiling glass makes for ample natural light in the eating area, while the Vitra wall tiles provide a contemporary touch.
Because the original kitchen had been removed, Alexandra made the decision to widen the gallery-style room by ten inches. Floor-to-ceiling glass makes for ample natural light in the eating area, while the Vitra wall tiles provide a contemporary touch.

Appears in

Advertising