Advertising
Advertising

The kids, Archie, Linus, and Olive, stand in the kitchen, beneath the strand board–clad stairwell that leads to the bedrooms. Kerr and Ritchie initially envisaged rich materials for the interior, but changed their minds in favor of what they call a “carto

Photo
Originally appeared in Nature Nurtured
on March 4, 2009
The kids, Archie, Linus, and Olive, stand in the kitchen, beneath the strand board–clad stairwell that leads to the bedrooms. Kerr and Ritchie initially envisaged rich materials for the interior, but changed their minds in favor of what they call a “carto
The kids, Archie, Linus, and Olive, stand in the kitchen, beneath the strand board–clad stairwell that leads to the bedrooms. Kerr and Ritchie initially envisaged rich materials for the interior, but changed their minds in favor of what they call a “cartoony” approach with cheaper, hard-wearing elements. “We didn’t want the space to feel too grown-up,” Kerr says.

Appears in

Advertising