Advertising
Advertising

A wide cut across the top of the structure made room for a second-floor courtyard where the family can catch some sun but maintain their privacy. On the ground level, the front door is tucked into an ivy-covered alcove lined with ipe, a material used thro

Photo
Originally appeared in Inside Job
on March 4, 2009
A wide cut across the top of the structure made room for a second-floor courtyard where the family can catch some sun but maintain their privacy. On the ground level, the front door is tucked into an ivy-covered alcove lined with ipe, a material used thro
A wide cut across the top of the structure made room for a second-floor courtyard where the family can catch some sun but maintain their privacy. On the ground level, the front door is tucked into an ivy-covered alcove lined with ipe, a material used throughout the house.

Appears in

Advertising