Advertising
Advertising

The couple’s living room (which includes a flat-screen TV) overlooks Tad Beck’s studio; art supplies are stored in niches that are invisible from the living space above. A hallway along the edge of the building provides an alternate route to the front doo

Photo
Originally appeared in Light Box
on January 15, 2009
The couple’s living room (which includes a flat-screen TV) overlooks Tad Beck’s studio; art supplies are stored in niches that are invisible from the living space above. A hallway along the edge of the building provides an alternate route to the front doo
The couple’s living room (which includes a flat-screen TV) overlooks Tad Beck’s studio; art supplies are stored in niches that are invisible from the living space above. A hallway along the edge of the building provides an alternate route to the front door.

Appears in

Advertising