Advertising
Advertising

One of the goals of the renovation was to open up the space to the surroundings. "The old master suite was totally bizarre with its back to the view," Samaha recalls. The bathroom, then located where the master bedroom's wall of windows is now, had but a

Photo
Originally appeared in Noe Valley Renovation
on September 22, 2009
One of the goals of the renovation was to open up the space to the surroundings. "The old master suite was totally bizarre with its back to the view," Samaha recalls. The bathroom, then located where the master bedroom's wall of windows is now, had but a
One of the goals of the renovation was to open up the space to the surroundings. "The old master suite was totally bizarre with its back to the view," Samaha recalls. The bathroom, then located where the master bedroom's wall of windows is now, had but a tiny opening to the outside. Samaha and Hart flipped the placement of the bathroom and bedroom and installed a corner glass window in the latter.Photo by Sharon Risedorph

Appears in

Advertising