Advertising
Advertising

Samaha and Hart wanted to bring in as much light as possible and therefore created an operable skylight above the stairwell, which also provides natural ventilation. The view here is that from the master bedroom.<br /><br />Photo by <a href="http://www.sh

Photo
Originally appeared in Noe Valley Renovation
on September 22, 2009
Samaha and Hart wanted to bring in as much light as possible and therefore created an operable skylight above the stairwell, which also provides natural ventilation. The view here is that from the master bedroom.&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Photo by &lt;a href=&quot;http://www.sh
Samaha and Hart wanted to bring in as much light as possible and therefore created an operable skylight above the stairwell, which also provides natural ventilation. The view here is that from the master bedroom.Photo by Sharon Risedorph

Appears in

Advertising