Advertising
Advertising

Before the renovation, the house was composed of dark, discreet rooms that lacked connection to one another or the exterior. The view here is from the front door toward the back of the house.<br /><br />Photo courtesy of Samaha + Hart Architecture

Photo
Originally appeared in Noe Valley Renovation
on September 22, 2009
Before the renovation, the house was composed of dark, discreet rooms that lacked connection to one another or the exterior. The view here is from the front door toward the back of the house.&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Photo courtesy of Samaha + Hart Architecture
Before the renovation, the house was composed of dark, discreet rooms that lacked connection to one another or the exterior. The view here is from the front door toward the back of the house.Photo courtesy of Samaha + Hart Architecture

Appears in

Advertising