Advertising
Advertising

Before the renovation, the bottom floor consisted of dark, unfinished rooms. To brighten the space and create an extension of the public areas above, Samaha and Hart extended the stairwell to the bottom floor and created a cantilevered deck to eliminate b

Photo
Originally appeared in Noe Valley Renovation
on September 22, 2009
Before the renovation, the bottom floor consisted of dark, unfinished rooms. To brighten the space and create an extension of the public areas above, Samaha and Hart extended the stairwell to the bottom floor and created a cantilevered deck to eliminate b
Before the renovation, the bottom floor consisted of dark, unfinished rooms. To brighten the space and create an extension of the public areas above, Samaha and Hart extended the stairwell to the bottom floor and created a cantilevered deck to eliminate barriers that would obstruct light from infiltrating the space.Photo by Sharon Risedorph

Appears in

Advertising