Advertising
Advertising

Seen here from the south, Villa van Vijven’s orange facade is meant to mimic the tiled rooftops of Holland’s country buildings, while the building’s horizontal pull echoes the flat landscape. The second-floor living rooms look out on the 4,200-square-foot

Photo
on November 16, 2009
Seen here from the south, Villa van Vijven’s orange facade is meant to mimic the tiled rooftops of Holland’s country buildings, while the building’s horizontal pull echoes the flat landscape. The second-floor living rooms look out on the 4,200-square-foot
Seen here from the south, Villa van Vijven’s orange facade is meant to mimic the tiled rooftops of Holland’s country buildings, while the building’s horizontal pull echoes the flat landscape. The second-floor living rooms look out on the 4,200-square-foot communal garden, one of only two shared spaces in the whole community. Bob Krone, Koos Sweringa, and Marianne Schram stroll the grounds.

Appears in

Advertising